Hoe kunnen we helpen?

Op zoek naar antwoorden? Dan ben je hier op de juiste plaats. Mocht je niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, neem van vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

Algemeen

Algemene vragen over ons platform

Aan sommige activiteiten kun je alleen deelnemen als je in een bepaalde leeftijdscategorie valt. Daarom vragen wij jouw geboortedatum op te geven, zodat we weten hoe oud je bent.

Ons platform heeft als doel om jou in contact te brengen met andere leden. Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom vragen wij elk lid zijn/haar voor- en achternaam op te geven. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor leden. Heb je het idee dat misbruik wordt gemaakt van jouw gegevens? Meld dit dan via info@ontmoetanderen.nl.

Wij staan altijd open voor feedback! Deel jouw feedback via info@ontmoetanderen.nl.

Deelname aan activiteiten vindt altijd plaats op eigen risico. Ontmoet Anderen is niet aansprakelijk voor (in)direct schade als gevolg van het deelnemen aan activiteiten. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden. Wij raden leden aan om bij elke activiteit voorzichtig te zijn en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Luister bovendien goed naar de instructies van de organisator en volg zijn/haar aanwijzingen op. Wil je stoppen met de activiteit, geef dit dan aan.

Ontmoet Anderen gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar leden. Persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming met derden worden gedeeld. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

We hebben 3 soorten abonnementen, de goedkoopste is ongeveer € 2,- per maand (jaarabonnement). Je hebt ook kwartaal en maand abonnement, zie hieronder:

  • Eerste 2 maanden gratis (ACTIE eerste 100 leden krijgen 12 maanden gratis)
  • Daarna kun je kiezen uit: Jaar abonnement voor € 25,-, kwartaal abonnement voor € 9,- per kwartaal of € 3,- per maand.

Wij staan altijd open voor nieuwe adverteerders en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@ontmoetanderen.nl.nl of bel ons op 073-2020034.

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@ontmoetanderen.nl of bel ons op 073-2020034.

Op dit moment is er nog geen APP beschikbaar, maar Ontmoet Anderen heeft wel de intentie om een APP aan te bieden. Zodra de APP wordt gelanceerd, zullen leden hiervan op de hoogte worden gesteld. De website is overigens wel al mobielvriendelijk uitgevoerd, dus de diensten van Ontmoet Anderen kunnen gemakkelijk via een telefoon worden afgenomen.

Dat is erg vervelend en niet de bedoeling. Wanneer een lid van Ontmoet Anderen je lastig valt, kun je dit melden via info@ontmoetanderen.nl. Wij zullen in overleg met jou gepaste actie ondernemen.

Volgers

Vragen wat volgers zijn?

Je kunt actieve organisatoren "volgen". Dit doe je door bij hun profiel of activiteit te klikken op "Volgen".
Als je deze persoon volgt krijg je een melding als zij iets nieuws erop plaatsen.

Een organisator kan zien dat jij hun volgt, ze kunnen dit ook verwijderen als ze dit niet prettig vinden. Houd hier rekening mee.
Ga dus niet iedereen volgen om te volgen, maar doe dit bewust.

Heb je iemand die jou volgt wat je niet fijn vind?

Dan kan je deze persoon verwijderen, ga naar volgers pagina en klik op "Volger verwijderen". Je kunt deze mensen ook terug volgen als je dat leuk vind.

Persoonlijke profiel

Heb je vragen over je eigen profiel?

Log in op www.ontmoetanderen.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw emailadres wijzigen. Vergeet niet om de wijziging op te slaan.

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op “Inloggen” en vervolgens op “Wachtwoord vergeten”. Vul je emailadres in en volg de instructies die je van ons per mail ontvangt. 

Log in op www.ontmoetanderen.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw wachtwoord wijzigen.

Activiteit deelnemen

Deelnemen aan een activiteit?

Als je een activiteit wilt organiseren moet je rekening houden met het volgende:

  • Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afgesproken locatie
  • Ontvang de mensen
  • Begeleid de deelnemers naar de activiteit
  • Help elkaar waar nodig met de organisatie
  • Maak er een leuke activiteit van met elkaar.

Wil je deelnemen aan een activiteit en voldoe je aan de voorwaarden dan zie je een [deelnemen] knop.
Als je klikt hierop kan je aanmelden voor de betreffende activiteit.

Eventueel moet je de betaal voorwaarde nog voldoen.

Jammer da je niet naar het evenement kunt komen.

Je kunt tot 24 uur afmelden van een activiteit door naar de activiteit te gaan en te klikken op de [afmelden] button.
Je meld je dan af nadat je akkoord heeft.

Als je later dan 24 uur afmeld moet je een reden opgeven. De organisator rekent op jou, dus probeer dit zo min mogelijk te gebruiken.

Heb je betalingen gedaan, neem dan contact op met de organisator. Deze kan deze terug storten indien je tijdig hebt afgemeld. De organisator bepaald dit.

Als je deelneemt aan een activiteit van activiteiten die niet door ons of onze ambassadeurs worden georganiseerd. Gaan de betalingen via deze organisator, zij zijn verantwoordelijk hier voor. Wij staan hier volledig buiten.

Betalingen die je doet bij onze activiteiten lopen vaak via iDeal. Mocht de activiteit niet door gaan dan krijg je deze terug in je wallet (digitale portemonnee). Deze kan je later weer gebruiken voor een andere activiteit. Dit bedrag blijft ook minimaal 2 jaar geldig.

Afmeldingen later dan 3 dagen voor start activiteit krijg je pas terug nadat je met ons contact hebt opgenomen. Soms organiseren wij activiteiten die veel tijd en geld kosten.
We willen dan niet dat mensen voor de activiteit afmelden.

Berichten

Wil je berichten naar andere sturen?

Het is mogelijk andere berichten een privé bericht te sturen.

Stuur enkel leden een bericht die betrekking heeft op de activiteit.
Bij misbruik zullen wij leden blokkeren en verwijderen van het platform.

Activiteiten algemeen

Heb je vragen met betrekking tot een activiteit dan hopen we je hieronder te kunnen helpen!

Als je aangemeld hebt bij een activiteit wordt de adres locatie zichtbaar.
Deze zie je op de detail pagina van de activiteit staan.

Je kan aan zoveel mogelijk activiteiten mee doen als je wenst. Wel dien je netjes en tijdig te komen opdagen bij de activiteit. Mocht je niet kunnen komen meld je dan tijdig en altijd minimaal 24 uur van te voren af.

Kan ik ook mensen tippen uit de omgeving van mijn activiteit?

Ja dat is zeker mogelijk, mensen kunnen echter maar maximaal 1 x een melding krijgen.

Je gaat naar je activiteit en klikt op de "Tip een vriend" button.
Zoek daar mensen via naam, plaats met kilometer range of op interesse.
Selecteer daarna de mensen en stuur hun een persoonlijke uitnodiging.

Deze mensen krijgen een e-mail of ze naar je activiteit willen komen.

Activiteit organiseren

Ga jij een activiteit organiseren en heb je vragen hierover?

Voor het organiseren van een activiteit klik je op de blauwe plus rondje.
Daarna doorloop je 4 stappen waarbij je de verplichte (*) gegevens dient in te vullen.

Daarna in de laatste stap kan je jouw activiteit publiceren. Deze is daarna meteen zichtbaar en wordt op de achtergrond nog door ons gecontroleerd.

Het is niet toegestaan om commerciële activiteiten toe te voegen, deze zullen dan ook per direct worden verwijderd.

Mocht u een bedrijf hebben en activiteiten op ons platform willen aanmaken dient u eerst contact op te nemen met ons via info@ontmoetanderen.nl.
U kunt dan mogelijkheden krijgen om wel commerciële activiteiten toe te voegen. Hier dient u mogelijk wel een kleine vergoeding voor te betalen.

Ontmoet Anderen